Bansko.net»Форум»Добринище»Инцидент в Алфа Спа Добринище

Инцидент в Алфа Спа Добринище

  • 04.08.14 11:43#1Alex_99Alex_99НовакРегистрация: 04.08.14Град: Велико ТърновоОтговори: -Инцидент в Алфа Спа Добринище Бих искала да споделя с огромно възмущение случката, на която бях свидетел в неделя (03.08.2014 год.) по време на отдиха с моята дъшеря на минералния басейн Алфа Спа- Добринище. В събота бяхме там и много ни хареса - комбинацията от планински въздух и топла минерална вода е прекрасно място за отдих и затова решихме в неделя да отидем отново.

    В един момент станах свидетел на нещо, което ме възмути до дъното на душата ми и реших да го споделя. Млад мъж, явно чест клиент на басейна, във видимо нетрезво състояние направи грандиозен скандал на две жени, които бяха заели шезлонга му, докато е ходил за пица, а на шезлонга нямаше нищо, което да покаже, че е зает. Мъжът дръпна грубо жената и я събори на земята.

    Тя падна и си удари лошо ръката.Разплака се. Никой не се намеси, за да изведе насилника от басейна, не видях охрана в комплекса. Не смятам, че това е нормално да се случва на обществено място, което е предвидено за развлечение.

    Не е приятно, когато си отишъл да се забавляваш да ставаш свидетел на подобни инциденти , а още по- малко да си тръгнеш насинен.

    За да се запази доброто реноме на комплекса трябва да се поставят хора, които да следят за реда и спокойствието на почиващите, за да останат с приятни впечатления и да го посетят отново.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest