Разлог изненадва приятно с богата културна програма този септември

02.09.2015

Италиански рок концерт, празник на скоростта, фестивал за мъжки фолклорни изпълнители и групи и театрална постановка очакват жителите и гостите на Разлог през септември.

Богатата културна програма предлага по нещо интересно за всеки вкус и утвърждава Разлог като фестивален град.

Празник на скоростта

На 5 септември за първи път ще се проведе италианска рок вечер. Концертът е безплатен и ще започне в 20.00 часа на площад Преображение в Разлог.

Българската група Севи ще подгрее публиката, а след тях е ред на италианската група – Sugar Ray Dogs. Sugar Ray Dogs ще донесат италианско настроение в планинския град с изпълнения на песни от техните албуми и на популярни италиански хитове.

На 09 септември от 18.30 часа в салона на читалището в Разлог ще се играе постановката Любов за четирима от Щефан Фьогел. В постановката участват актьорите Васил Драганов, Деси Бакърджиева, Мартин Властанов и Ивана Стоянова.

За втора поредна година Разлог ще бъде домакин на бързи коли и високи скорости. Това ще се случи на 19 и 20 септември по време на Празник на скоростта в Разлог.

На 19 септември ще има демонстрация на изявени професионални пилоти, на 20 септември е ред на аматьорите, които ще се състезават в дисциплините – Италианско преследване, Драг и Най-добра генерация.

Мъжки фолклор

На 19 септември ще се проведе и XI Национален фестивал на мъжките фолклорни певчески групи и индивидуални изпълнители.

Това е единственият по рода си фестивал за автентичен мъжки фолклор в България и за поредна година ще се проведе под мотото От древността към вечността.

Повече от интересен и вълнуващ септември очаква всички в Разлог.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати