Киноложка изложба

03.03.2008
Киноложка изложба

На 08. 03. и 09. 03. 2008г. , в Банско ще се проведе киноложка изложба с Главен спонсор Община Банско.

Програма:

На 08. 03. (събота), Специализирана изложба на Клуба на "Северните породи"САС. Начало на изложбата 10, 30 часа. Място на провеждане - ОУ"Неофит Рилски". Съдия на изложбата - орлаунд съдия Камен Литов - Председател на Българската Републиканска Федерация по Кинология. След обяд в 16. 00 часа ще се проведат демонстрации на впрягове с шейни на Начална станция на кабинков лифт(ски - път), с любезното съдействие на АД"Юлен".

На 09. 03. 2008г. (неделя) от 10. 30 часа, започва Национална киноложка изложба САС"Банско" за всички породни групи. Място на провеждане ОУ"НеофитРилски"Съдийски състав:

Камен Литов

Георги Христозов

Иван Димитров

Паралелно с киноложката изложба ще бъде проведена и Благотворителна изложба - базар , с творби на децата от "Дневен център за деца с увреждания" гр. Перник и Дома за временно настаняване"Вяра, Надежда и Любов"гр. София. Приканваме всички да посетят Благотворителната изложба - базар, за да бъдем съпричастни с децата в неравностойно положение, които са и наши!

Община Банско и Киноложко дружество "Банско", кани всички граждани и гости на град Банско да посетят събитието, което се провежда за пръв път. Пожелаваме на всички приятно прекарване на изложбата и много емоции.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати