Затрогващ концерт за финал на учебната година на пианистите в Банско

11.06.2018
пианистите в Банско

Творческата учебна година на Школата по пиано с ръководител Марина Иванова и на учениците по пиано на Христина Кадева приключи с концерт в големия салон на читалище Никола Вапцаров – гр. Банско.

Малките пианисти показаха пред многобройните зрители какво са научили през годината. Със затрогващо старание и вълнение младите любители на класическата музика свириха произведения на европейски и български композитори.

Нито един човек в залата не остана равнодушен към изпълненията им, без значение дали бяха плахи или уверени, простички или трудни, защото в тях пролича любовта на децата към музиката, положеният труд и усърдие, както и желанието да зарадват близките си. Затова и адмирациите бяха за всички.

Марина Иванова и Христина Кадева бяха обсипани с цветя в израз на благодарност за търпението и педагогическия им талант.

Секретарят на читалището Димитър Бачев връчи дипломи за успешно завършена учебна година на всички деца. С грамоти за отличното си представяне в няколко конкурса бяха наградени най-добрите пианисти – Александра Полежанова, Виктория Григорова и Ива Дурчова

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати