Община Банско взе участие на туристическо изложение във Варшава

27.11.2018
Туристическо изложение във Варшава
Снимка: Община Банско

Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш, взе участие в 26-то международно туристическо изложение TT Warsaw, което се проведе от 22 до 24 ноември в Двореца на културата и науката във Варшава, Полша.

Изложението едно от най-важните туристически събития в Централна и Източна Европа. Тази година в него взеха участие около 500 изложители от 53 държави, като беше посетено от близо 20 хиляди души.

Банско участва за втора година в туристическия форум, представяйки своите предимства пред професионалните тур оператори и крайните потребители на туристически услуги.

Община Банско на Туристическо изложение във Варшава
Снимка: Община Банско

На посетителите бяха предложени специално изработени брошури на полски език и рекламни сувенири, демонстриращи курорта като дестинация на четирите сезона.

Още от първия ден, интересът към щанда на Банско беше изключително голям. Скизонатабе във фокуса на посетителите, като особен интерес предизвикаха рекламните материали с генериран QRкод, който дава възможност за виртуална разходка и разглеждане на пистите в курорта в пълни детайли.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати