Курс СТРОИТЕЛ - МОНТАЖНИК - Дистанционно професионално обучение

от 2
Курс СТРОИТЕЛ - МОНТАЖНИК - Дистанционно професионално обучение

Търговец

  • Населено място:Благоевград
  • Дата на публикуване:16/02/2012
  • Номер на обявата:201768
  • Подател:ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ(Изпрати съобщение)
  • Телефон:359884270104
  • Skype:-
  • Уеб Страница:www.cpopartners-ks.hit.bg...

Описание

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия СТРОИТЕЛ - МОНТАЖНИК, специалности: Стоманобетонни конструкции, Метални конструкции, Сухо строителство, Дограма и стъклопоставяне, Изолации в строителството.

Обучението се провежда в индивидуална/дистанционна форма. Ако вече работите по някоя от специалностите, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл. 40, ал. 1 от ЗПОО можете да се явите на само на изпит за придобиване на професионална квалификация.

След приключване на обучението си получавате Удостоверение за професионална квалификация по образец 3 - 37 на МОМН, което важи за всички страни от Европейския съюз. Получавате и Europass приложение на български, английски или немски език.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение ПАРТНЬОРИ – КС е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 200912798

Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му.

Центърът работи съвместно с Агенция за подбор на персонал, чрез която се стреми да съдейства на успешно завършилите курса при намиране на подходяща работа за тях.

Повече информация за учебните програми и предлаганата от нас форма на обучение ще намерите на нашия уеб сайт или се свържете с централния офис в гр. София тел. : 0884270104, 0878938284, 02/4835994

Други подобни обяви

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Свързани Резултати