Продава 4-стаен обзаведен апартамент, кюстендил – център

от 4
Продава 4-стаен обзаведен апартамент, кюстендил – център
  • 1. Снимка на Продава 4-стаен обзаведен апартамент, кюстендил – център
  • 2. Снимка на Продава 4-стаен обзаведен апартамент, кюстендил – център
  • 3. Снимка на Продава 4-стаен обзаведен апартамент, кюстендил – център
  • 4. Снимка на Продава 4-стаен обзаведен апартамент, кюстендил – център

Търговец

Описание

Едно умело съчетание на изчистени линии и функционално разпределение – с това ще ви впечатли от пръв поглед този изключителен имот. Апартаментът е обширен и заема цял етаж от тухлена сграда, разположена в централната част на гр. Кюстендил, район „Пазара. Вътрешна топлоизолация, чиста площ 143 кв. м, без 5 – те тераси с които разполага апартамента.
Напълно оборудван и обзаведен с абсолютно всичко необходимо за живеене, този апартамент може да се ползва веднага от новия си собственик.
Заема третия етаж на сградата, като изложението му е тристранно: юг, изток, запад. Разпределението на стаите предлага отлична функционалност. Огромен коридор, отделна тоалетна, баня с тоалетна, кабинет и две спални помещения. Дневната е с огромна площ и е условно разделена на три части: кухненски кът, трапезария и хол. Централно място в помещението, заема една стилна камина на дърва, създаваща чувство на уют и семейно спокойствие.
Интериорът е решен в меки тонове, изчистени линии, раздвижени форми, допълващи хармонията и изразителния дух на жилището. От дневната се излиза на голяма тераса, с приятна гледка към лесопарк „Хисарлъка и към по - малка тераса. Непосредствено до дневната е обособена стая, представляваща кабинет, оборудвана с огромен гардероб, офис мебел, голямо работно бюро и удобен работен стол. Кабинета също разполага с тераса. Родителската спалня е изключително обширна. По - малката спалня представлява една чудесна детска стая. Двете спални имат обща тераса с панорамна гледка към ул. Цар Освободител.
Банята също предлага удобства със своята душ кабина, оборудвана с хидромасажен панел и с фаянс с модерен дизайн, тоалетна и прозорец. За повече информация и снимки посетете: или.
В цената на апартамента влиза пълното обзавеждане и оборудване. За контакти: GSM 0876 24 54 54. Възможна замяна за тристаен апартамент в гр. София.

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!