Супер оферта Сандански: 2 нощувки, закуски, вечери, 3 , 89л - София

Супер оферта Сандански: 2 нощувки, закуски, вечери, 3 , 89л - София

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:829168
  • Подател:Allnewdeals (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0898203081
  • Skype:-
  • Уеб Страница:www.allnewdeals.com/en/de...

Описание

Идеята за семеен хотел Аджев хан 3* произтича от опита и желанието на собственика да предоставя уют и гостоприемство, така типични за българската възрожденска култура.

С типичната си за пиринския край архитектура, семеен хотел Аджев хан е атрактивно място за отсядане, отличаващ се от другите хотели в Сандански. Настанявайки се в нашия хотел Вие ще се наслаждавате на традиционият архитектурен стил, умело съчетан с лукса на съвременните удобства и гостоприемството на българския възрожденски дом.

През месец Май, 2012 г. хотел Аджев Хан 3* е сертифициран по стандарта за екологичен туризъм и опазване на околната среда Five - Leaf system.

За настаняване на своите гости хотел Аджев Хан 3* - Сандански предлага 16 комфортно обзаведени двойни стаи, 3 студиа и 2 апартамента. Стаите са с живописна гледка към Пирин планина. Във всяка стая ще видите картини от български възрожденски художници, пресъздали живота и бита на народа, манастири и архитектурни паметници. Тези произведения ще ви заредят духовно, връщайки ви назад във времето.

Стаите са оборудвани с:телефон; кабелна телевизия; централно парно; климатик; Wi - Fi интернет;
За повече информация:

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!