Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод

от 4
Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 1. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 2. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 3. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 4. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 5. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 6. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 7. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 8. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 9. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод
  • 10. Снимка на Трактори KUBOTA от Монтажагро груп еоод

Търговец

Описание

МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД е официален дилър на световно известната японска марка KUBOTA, която предлага в България част от продуктовата гама на корпорацията, а именно трактори и самоходни косачки.

Тракторите Кубота са групирани в 9 серии (12 - 140 к. с. ) като има голямо препокриване на мощност с цел да се повиши избора от подходящи габаритни размери за нуждите на производства изискващи по - особени технологични процеси. Най - малките трактори са с 12, 16 и 18 к. с. , - изключително подходящи за работа в оранжерии, тесни лозови насаждения или овощни градини, които не позволяват работа на висок трактор под короната на дърветата. От серия ВХ се предлага модел с мощност от 23 к. с. , подходящ за работа с различни приспособления като косачка, дъска за сняг, фреза за сняг, роторна метла за почистване, челен товарач. Серията В 30 е представена от 5 основни модела с мощност от 25 к. с. до 36 к. с. Серия STV вече предлага на стопаните малко по - голяма мощност въпреки малките си размери. Моделите с 32, 36 и 40 к. с. , в комбинация с хидростатичната си трансмисия могат да се справят безпроблемно и с редица тежки операции. Модел L 3200 е изключително подходящ за работа с челен товарач, имайки предвид повишената му маневреност.

Останалите трактори с мощност от 37 до 60 к. с. са представени от серия L 30 и новата L 40. Новост при тях са двигателите съобразени изцяло с все по - високите изисквания към опазване на околната среда.

Тракторите представени в новата серия М са с мощност от 63 до 140 к. с. , в която японските конструктори са направили сериозни подобрения, като са останали верни на принципите си за опростена конструкция, здравина и максимална функционалност на машините. Особено подходящи за българските условия са новите трактори М8560, М 9960, както и тракторите от подсерията GX – M 110GX и M135GX с мощност съответно 116 и 140к. с.

От 2015 година започва серийното производство на новата най - мощна серия М7 с трактори до 170к. с. с три основни модела М7131, М7151 и М7171. Очакваме от лятото на 2015 година да бъдат предложени и за българския пазар.

Самоходните косачки са представени в 5 серии като при всеки един от моделите има възможност за избор на косилен апарат с различна работна ширина. Кошовете за събиране на окосената трева достигат до 1000 литра вместимост, а при някои от тях разтоварването може да се извърши дори на ремаркета с височина до 1, 80 метра. За големи терени с неравна повърхност Кубота предлага и модела F 1900 D със задвижване на всички колела. Вгражданите двигатели са до един дизелови с директно впръскване, което превръща косачките в изключително подходящи и ефективни за организации занимаващи се професионално с проектиране и озеленяване на терени.

Кубота разработва и пълна гама прикачен инвентар с марката Кубота, който се очаква на българския пазар от 2016 година.

KUBOTA - 4 години гаранция за най новите модели

Други подобни обяви

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД