Детски лагер по Европейски модел в Гърция 2016г

0
Детски лагер по Европейски модел в Гърция 2016г
  • 1. Снимка на Детски лагер по Европейски модел в Гърция 2016г
  • 2. Снимка на Детски лагер по Европейски модел в Гърция 2016г
  • 3. Снимка на Детски лагер по Европейски модел в Гърция 2016г

Търговец

Описание

ДЕТСКИ ЛАГЕР ПО ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕЛ ALEXANDRA CAMP - КАРАЯНИ - ГЪРЦИЯ

Построен сред естествена околна среда, само на 110 километра от Солун и на 55 километра от Кавала, на крайбрежната ивица на Караяни, детския лагер Александра години наред прегръща с много любов малките си летовници

Детския лагер разполага със стаи построени по съвремени стандарти, както така разполага и с независими къщички (бунгала). Във всяка стая могат да се настанят от 4 - 12 човека. Всяка стая разполага с баня с душ и тоалетна. Стаите са мебелирани с легло от шведски дървен материал и ортопедични матраци. Разполагат с гардероб, хладилник и телефон. В стаите работи и биологично почистване. В лагера работи централно отопление. Всички стаи имат топла вода от Boiler или от слънчевите батерии.

Детския лагер разполага с баскетболни игрища, ханбално игрище, игрище за футбол и волейбол, амфитеатри за всякакъв вид мероприятия. В лагера има басейн, като използването му става винаги в присъствието на спасител. Детския лагер е снабден със столова, която е цялостно оборудвана, като начина на приготвяне на храната става в отлични здравословни и безопасни условия.
За почистването на плажа лагера разполага със специална машина за почистване на пясъка. Чистотата на плажната ивица в територията на лагера е проверена от съответната инстанция отговаряща за чистотата. Къпането в морето става винаги под надзора на спасител.Лято 2016г

Цена: 399. 00лв

Цената включва:
- Транспорт с лицензиран туристически автобус от Пловдив;
- Пътни и гранични такси;
- 6 нощувки на пълен пансион (закуски, обяди, вечери и допълнителни междинни хранения);
- Медицинска застраховка за съответния период;
- Водач от фирмата;
- Собствен плаж със спасител;
- Всички дейности в лагера БЕЗПЛАТНО: морско колоездене; банан; морско кану; занаятчийски дейности и изкуства; кино; бънджи батут; конна езда; пинг - понг; плувен басейн; гмуркане; стрелба с лък; игрище за хандбал; футболно игрище – 8 х 8 метра; 4 открити игрища за баскетбол и 1 за пейнтбол; фитнес - зала – 120 кв. м. и 1 открит амфитеатър с 350 места, предназначен за развлекателни гръцки или международни вечери.

Цената не включва:
- Разходи от личен характер и екскурзиите по желание, които се предлагат на място, в лагера

Забележка:
- Цената е валидна за група от 40 ученика
- На 10 деца - 1 ръководител пътува служебно, командирован от агенцията

Други подобни обяви

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Свързани Резултати

radugatours
  • radugatours
  • Регистрация08.08.11
  • Последно активен13.09.18
  • Населено мястоПловдив

Други мои обяви

Виж всички (63)