ИАМ откри нов офис в Разлог

ИАМ откри нов офис в Разлог

Нов офис на ИАМ отвори врати в гр. Разлог. Той се намира на ул. Яне Сандански 32. Клиенти и партньори на ИАМ уважиха откриването на новия офис. Това е 59 офис на “Изи Асет Мениджмънт” АД на територията на България.

Дружеството е създадено през 2005 година. Първият офис за работа с клиенти е открит през месец март в град Видин като постепенно са открити офиси в градовете Монтана, Враца, Велико Търново, София, Плевен, Благоевград, Ловеч, Стара Загора, Смолян, Русе, Бургас, Габрово, Гоце Делчев, Казанлък, Варна, Шумен, Димитровград, Нова Загора и Хасково. Въпреки, че компанията е само на три година, историята на продукта, който тя предлага съвсем не е кратка. Ето нещо повече за кредитния продукт “Изи Кредит” като част от гамата на така наречените “Home Collected Credits” или “Кредити събирани от Дома”:

През далечната 1880 г. филантропът сър Джошуа Уодилав основава финансовата институция "Провидънт файненшъл" (Provident Financial). Основният й предмет на дейност е да отпуска заеми на приемлива цена на семействата в затруднено финансово положение във и около Брадфорд, Северна Англия. Постепенно “Провидент файненшъл” се развива като водеща финансова институция във Великобритания. През 1962г., компанията става публична и пуска акциите си на Лондонската Фондова борса. След 1990г. тя започва да предлага своите малки кредити и в редица Европейски страни, включително Полша, Словакия, Чехия и Унгария, а през 2003г. се откриват офиси в Мексико. Към настоящия момент над 5 милиона клиенти ползват “Home Collected Credits”.

Мисията на „Изи Асет Мениджмънт” АД е отпускане на малки, но много бързи, необезпечени потребителски кредити – Easy CreditTM на физически лица на територията на Република България. За удобството на клиента „Изи Асет Мениджмънт” АД е изградила мрежа от лични финансови съветници, които са винаги на разположение на клиента и в полза, когато имате нужда от пари в брой.

Easy Credit е най - бързият потребителски кредит в България. Услугата е удобна, лесна и прозрачна. Вие реално ще получите сумата, за която сте одобрени до 24 часа след като личен финансов съветник Ви посети и попълните необходимите документи за кандидатстване. Всичко, което е необходимо да направите, е да се обадите, да подготвите копие на Вашата лична карта и да попълните молбата за отпускане на кредит. Сума на кредита: от 100 до 3000 лева. За повече информация www.easycredit.bg или на тел: 0700 18 100

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати