bansko.net»Новини от Банско»Форум на българските туроператори и туристически агенти в Банско

Форум на българските туроператори и туристически агенти в Банско

Rosi Trifonova
Rosi Trifonova
Новак
82
Форум на българските туроператори и туристически агенти в Банско

Ежегодната среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) тази година ще се проведе в родния планински курорт Банско.

Между 15 и 17 юни туристическият форум ще събере специалисти в бранша под мотото Четири сезона туризъм на преживяванията – Банско. Събитието се организира със съдействието на Община Банско и Съюза на туристическия бизнес в града.

Информационно-разяснителни сесии за възможностите за финансово подпомагане на туроператорската и агентската дейност в сложната пост-кризисна ситуация ще е акцентът на деловата програма на 21-та годишната среща са

Сред специалните участници в събитието ще са министърът на туризма, генералния мениджър на Lufthansa Group за България, Румъния и Молдова, генералния мениджър на AMADEUS за Турция и Северна, Централна и Южна Европа, изпълнителния директор Летище София. Те ще споделят своята професионална оценка и прогноза за състоянието българския и Европейския туризъм.

Успоредно с разискването на проблемите на бранша по традиция програмата включва и богата допълнителна част с помощта на сдружение Съюз на българския туристически бизнес Банско.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати