Община Разлог обезопасява пътя Разлог - Велинград

Община Разлог обезопасява пътя Разлог - Велинград

Община Разлог обезопасява изключително тежкото състояние на главен път II – 84 О.П. Разлог – Якоруда – Велинград - Ветрендол – Звъничево със собствени средства. Наред със зейналите дупки пътя посреща пътуващите и с паднал мост. Отговорност за състоянието на пътя носи Изпълнителна агенция «Пътища», в частност Областно пътно управление – Благоевград.

През последния месец състоянието на моста на километър 100.465 и пътната обстановка стана изключително тежко, което застрашва животът и здравето на всички преминаващи през този участък. Мостът е с паднали парапети, еластчни огради, липсващ бетон и корозирало желязо на носещте греди, което създава претпоставки за ежедневни ПТП в този участък от пътя.

С цел предотвратяването им инж. Красимир Герчев кмет на община Разлог се разпореди да бъдат закупени допълнителни средства за сигнализация (С.4.1.) с пари от общинсклия бюджет.

Отговорност за състоянието на пътя носи Изпълнителна агенция «Пътища», в частност Областно пътно управление – Благоевград, които до момента не са предприели никакви мерки.

Като се има в предвид и настъпващия есенно – зимен сезон, който за този район е характерен със свойте обилни валежи от дъжд и сняг, състоянието на пътя ще продължи да се влошаване.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати