Празничен концерт по случай празника на Разлог

Празничен концерт по случай празника на Разлог

Празничният концерт, който се проведе на градския площад, започна с участието на мажоретен състав от град Разлог и ансамбъл Разложанче.

Истинско удивление предизвика мъжкото трио “Уникалните гласове”. Те очароваха публиката с изпълненията си на класически и популярни песни. Талантливото и наистина уникално трио успяха да впечатлят всички.

Поредната изненада за публиката бе дуетното изпълнение на Янко Неделчев и Нина Кисова /началник отдел „Култура, музеи и връзки с обществеността”/. Концертът продължи с Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл. По време на концерта Николина Чакърдъкова и кмета инж. Любен Татарски поведоха хорото. Дълго разложко хоро се изви на площада, а небето светеше от празничната заря. За младите концерт продължи с Андреа, който надмина очакванията им.

В своето обръщение кметът – инж. Любен Татарски поздрави своите съграждани и гости на Разлог по повод 96 години от освобождението на града. Той пожела на всички здраве и по-добър живот на всеки, повече късмет и радост във всяко семейство, във всеки разложки дом. Градоначалникът допълни, че неговият екип ще продължи да работи за жителите на цялата община. Щастливи от богатата празнична програма, хората от Разлог коментираха по между си, че като този празник на града досега не е имало.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати