bansko.net»Новини от Банско»Банско ще вземе лиценза на ФК Пирин

Банско ще вземе лиценза на ФК Пирин

Admin
Admin
Новак
5k
Банско ще вземе лиценза на ФК Пирин

Мечтата на кмета на Банско Александър Краваров градът да има отбор в професионалния футбол най-вероятно ще се осъществи. Клубът от курортния град ще купи лиценза на втородивизионния Пирин. Преговорите между ръководствата на Банско и обединения отбор на Благоевград са почти финализирани.

Септември (Симитли) също имаше мераци за лиценза, но този тим отстъпва сериозно във финансови параметри на Банско. Пирин в момента се намира на второто място в "Б" група и има огромни шансове за бараж срещу втория от Източната "Б" група. Откупването на лиценза ще даде възможност на играчите, които не попаднат в сметките на ръководството за първодивизионния отбор, да продължат да играят в професионалния футбол.

Другата гореща новина, споделена под сурдинка, е свързана с треньора на обединения Пирин. Има голяма вероятност той да е от чужбина. Целта на този ход е да се спрат порочните практики досега всеки треньор да си има свои любимци и да се защитават определени мениджърски лобита. В момента треньор на Пирин от "А" група е Петър Михтарски, а на този от "Б" група-Борис Николов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати