bansko.net»Новини от Баня»Двойно убийство в село Баня

Двойно убийство в село Баня

Admin
Admin
Новак
5k
Двойно убийство в село Баня

Около 8:00 часа тази сутрин на телефон 112 е подаден сигнал за извършено двойно убийство. Застреляни са двама мъже, а жена и мъж са в тежко състояние и са настанени в болницата в Разлог.

Единият от застреляните мъже е 49-годишен лихвар от Банско Васил Донев - Доневио (Доневия), който от няколко години живее в луксозна къща в село Баня.

Вторият убит мъж е Костадин Робев, който е работел в кравефермата на Донев и бил негов бодигард. Васил Донев преди месец беше задържан за лихварство и рекет при акция на ГДБОП.

Двойно убийство в село Баня

Сигналът за инцидента е подаден от преминаващ автомобил по пътя за Разлог. Хората от колата видяли, че джипът е в необичайно положение на пътя. Първоначално се смятало, че е станало пътно транспортно произшествие.

Пристигналите на място полицейски екипи установили, че в колата има двама разстреляни мъже, а другите двама пътници - мъж и жена са в тежко състояние. Това са съпруг и съпруга - Мирослав и Емине Кьосеви.

Животът на мъжа е извън опасност, но жената е подложена на операция тъй като е с 8 дупки от куршуми по тялото си. Те са работели в кравефермата на Донев.

По първоначални данни е стреляно с автомат Калашников. Полицията работи по случая.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати