В Банско основаха Жени ГЕРБ

В Банско основаха Жени ГЕРБ

Жени от почти всички населени места в община Банско си дадоха среща, за да поставят началото на организацията на жените към ПП ГЕРБ. Гости на учредяването бяха Даниела Савеклиева - Областен ръководител на партията, Красимир Роячки – член на Областното ръководство на ГЕРБ, Георги Икономов – председател на партията в Банско и членове на общинското ръководство.

Присъстващите дами номинираха за общински ръководител Сашка Въчкова, а за членове - Рени Клечерова и Елеонора Барякова. Кандидатурите бяха гласувани и приети единодушно.

Обединени зад активното включване на жените в обществено-политическия, икономическия и културен живот на България, представителките на нежния пол в общината си обещаха да работят и подкрепят всяка инициатива, допринасяща осигуряването на пълноценна професионална и обществена реализация на жените.

Председателят на ПП ГЕРБ за община Банско Георги Икономов закри заседанието и пожела на новосформираната организация ползотворна и конструктивна работа, която да е в помощ на общата кауза и идеи, които си поставя партията.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати