Детска голф школа

Детска голф школа

На 1 април започват заниманията на детската голф школа на Пирин голф и кънтри клуб.

Пирин Голф & Кънтри Клуб организира всяка година голф школа за деца от Банско, Разлог и Благоевградски регион.

В школата участват деца на възраст от от 8 до 17 год. Програмата включва голф обучение с професионален голф инфтруктор, възможност за участие на голф турнири, проведени в голф комплекса и в страната, и възможност за обучение по Кеди програма.

Детска голф школа

Срещите са всеки месец, 2 пъти седмично през периода от 1-ви април до 31-ви ноември.

Транспорт: Децата имат осигурен транспорт от гр. Разлог.

Състезания: Възпитаниците на голф клуба имат възможност за участие в голф турнири за начинаещи и напреднали. Най- изявените представят клуба при участие на турнири в други голф клубове на България.

Кеди: За най-запалените голфъри, възможност да стоите рамо до рамо с известни личности като Христо Стоичков, Даниел Боримиров, Джеймс Уорлик- Посланик на САЩ в България, като бъдете кедита по време на състезанията организирани в клуба.

Оборудване и облекло: Голф клуба осигурява голф оборудване и тренировъчни топки по време на голф заниманията. За кедитата Голф клуба предлага фирмено облекло, брандирано с логото на клуба.

Детска голф школа

За вас родители: Вашите деца са поверени на екип от професионалисти, не се притеснявайте, а им дайте шанс да изживеят незабравими моментив Пирин Голф & Кънтри Клуб.

Бонуси:

· За всяко дете се изготвя голф профил, който се поддържа от мениджъра на Голф академия. В този профил се съдържа информация за прогреса на всяко дете.

· По време на обучението и при участие в голф турнири децата получават голф оборудване и тренировъчни топки.

· По време на участие в голф турнир като кеди децата получават фирмено облекло и възможност да прекарат един незабравим ден с известни личности.

· За най-редовните посетители за 2013 има специална награда.

За повече информация посетете www.piringolf.bg

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати