Bansko.net»Новини от региона»Новини от Банско»Откриха модерен конферентен център в Банско

Откриха модерен конферентен център в Банско

08 Юли 2009, 03:00
Admin
Admin
Новак
5k
Откриха модерен конферентен център в Банско

Модерен конферентен център отвори врати в най - титулувания хотел на града Апартхотел „Лъки Банско” . В елегантна и стилна обстановка, представителите на икономически, строителни и светски медии, се запознаха с изобилието от услуги в Апартхотел „Лъки Банско” , както и с постигнатите резултати за двегодишното съществуване на хотела.

Конферентният център „Лъки Банско” е най - новия инвестиционен проект на инвеститора Борислав Малинов.

Бизнес блокът се простира на площ от 400 кв. м и съчетава в едно Конферентна зала „Сатурн” със 130 места и възможност за разделяне на две по–малки зали всяка със 60 места, четири по – малки работни зали, всяка с 12 места, и бизнес център, оборудвани с всичко необходимо и предлагащи отлични условия за провеждането на конференции, семинари, бизнес и делови срещи, презентации, обучения, и провеждане на различни по рода си корпоративни прояви.

„Смело можем да заявим, че това е най–добре оборудваната зала в България”, каза г-жа Анна Борисова, директор маркетинг на „Лъки Банско” . „Освен стандартното оборудване, като мултимедия, дискусионна уредба и безжични микрофони, уредба с безжични слушалки, флипчартове и лазерни показалки, които всяка конферентна зала традиционно предлага, ние сме помислили и за комфорта на гостите ни. Изградена е спецална вентилационна и климатизационна система за равномерно разпръскване на свежия въздух.

Особено внимание е отделено и на осветлението на залата, така че то да бъде регулируемо и според нуждите на различните видове мероприятия. Съобразихме се с последните технологии при изграждането на Конферентни зали и скрихме от погледа на гостите си всички ненужни кабели и техника, посредством двоен под. Залата разполага и с две напълно оборудвани професионални преводачески кабини, всяка с три места”.

Внимание заслужава и специалното помещение за кафе – паузи, където сред картините на съвременни автори, гостите на Конферентен център „Лъки Банско” могат да изпият кафето си и да се освежат.

Събитието е част от стратегията на Апартхотел „Лъки Банско” за повишаване качеството на обслужване на клиентите, както и за разширяване на набора от услуги, които Апартхотелът предлага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати