Община Разлог ще ремонтира детските градини

Детски градини

Община Разлог ще ремонтира детските заведения на територията на общината. Ремонтните ще са финансирани изцяло от общинския бюджет.

Целодневната детска градина №1 в Разлог ще посрещне малчуганите с изцяло ремонтирано спално помещение и помещение за игра. Всички стени и коридорите на детското заведение ще бъдат освежени. Остарялата блажна боя ще бъде отстранена, а след шпакловка, стените ще бъдат боядисани с латекс.

Детски градини

В помещенията ще бъдат монтирани окачени тавани. Досегашната подова настилка ще бъде заменена от ламиниран паркет. Изцяло ще бъдат ремонтирани вътрешните врати на помещенията и прозорци. Нови, енергоспестяващи осветителни тела ще бъдат монтирани в цялото детско заведение.

Целодневна детска градина №4 ще получи пълен ремонт на тоалетните помещения на децата от забавачката. Ремонта се налага заради повишения брой малчугани, които използват услугите на детското заведение.

Допълнителни освежаващи дейности не са предвидени, тъй като ЦДГ №4 вече е основно ремонтирана по проект на Община Разлог, съгласно програмите за енергийна ефективност.

От общината успокоиха родителите, чиито деца посещават въпросните детски заведения, че всички ремонтни дейности ще приключат не по-късно от 15 септември и забавачките ще отворят врати навреме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати