Жени от ГЕРБ организираха благотворителна инициатива

благотворителна инициатива

Дамите от регионалната структура на ГЕРБ – град Банско организираха благотворителна акция навръх големия християнски празник Успение Богородично.

Благородната инициатива беше подкрепена от градоначалника на Банско - Георги Икономов, който е и общински председател на партията.

благотворителна инициатива

Събитието беше уважено и от Красимир Колчагов, председател на Общинския съвет на Банско и член на Общинското ръководство на ГЕРБ, както и от цялото общинско ръководство на партията.

Честа да открие празника се падна на Сашка Въчкова, която е координатор на Жени ГЕРРБ за град Банко. Тя откри събитието с пожелания за много здраве и молитва Бог да пази всички присъстващи на сбирката и семействата им, защото те са най-голямото имане за всеки.

Всички дами получиха специални поздрави от Евгения Тренчева, а прочувственото есе за човешката душа на Елеонора Барякова докосна душата и развълнува всички гости на тържеството.

Събраните в рамките на инициативата средства ще бъдат дарени на болно дете от град Банско. Дамите от женската регионална структура на ГЕРБ в курортния град си обещаха благотворителната акция да не бъде единствената им благородна инициатива, а да даде началото на традиция да се протяга ръка на хора в нужда.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати