НСО арестува иконома на Росен Плевнелиев

MarianaMariana
Новак
2k
село баня

Куриозна случка се разигра по време на семейната ваканция на Росен Плевнелиев, която държавният глава и семейството му изкараха във вилата им в село Баня.

Увлечени в задълженията си за бранят първото семейство срещу всеки и всичко, гардове от НСО едва не арестували иконома на Плевнелиев. Банскалията Ненчо от няколко години се грижи за вилата на президента.

село баня

Дежурната смяна не разпознала грижовния иконом и се нахвърлила върху него. Малко преди да му поставят белезници объркването се изяснило. Това не е първото престараване на гардовете от НСО.

Ден по-рано охраната на президента спряла роднини на Плевнелиев, които пристигнали от Гоце Делчев, за да му гостуват за празниците. Охранителите любезно обяснили, че държавният глава е в официален отпуск и не бива да бъде притесняван.

Гостуването на Росен Плевнелиев в село Баня се превърна в атракция и за курортистите в град Банско, където президентът и синовете му караха ски в продължение на няколко дни. Първото семейство беше охранявано дискретно и на снежните писти от опитни скиори от НСО.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати