Гол разложанин втрещи полицията в Благоевград

Гол мъж

Гол разложанин втрещи полицията в Благоевград и вдигна на крак дежурните медицински екипи в Благоевград. Инцидентът е станал в късните часове на нощта след Гергьовден.

Крум Максимов на 23-години от Разлог пристигнал в Благоевград по покана на свой приятел, който празнувал именния си ден. Компанията седнала на маса още от обяд и късно вечерта повечето от гостите били порядъчно почерпени.

Гол мъж

Без да се обади на никого и в плен на силно алкохолно опиянение, Крум тръгнал да се разхожда из центъра на областния град, облечен само със слипове. Голият мъж бил забелязан от група младежи, тръгнали за дискотека.

Трудно контактният мъж на няколко пъти ги питал как да стигне до градската баня в Разлог. Младежите сигнализирали на телефон 112. На сигнала се отзовали два патрулни автомобила и линейка, които открили младежа.

Пред униформените пияният мъж обяснил, че тръгнал да търси банята, за да се изкъпе, но си бил забравил хавлията. По-късно младежът успял да си спомни телефонните номера на родителите си, които пристигнали рано сутринта, за да си го отведат вкъщи.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати