Синовете на вятъра пристигнаха в Разлог за мото рок фест Предел 2014

Синовете на вятъра пристигнаха в Разлог за мото рок фест Предел 2014

Осмият национално мото-рок фест Предел 2014 събра край Разлог стотици рокери от страната и посрещна Синове на вятъра от Полша, Македония и Сърбия.

Мото събитието по традиция бе открито с водосвет и поръсване с осветена вода на моторите и мотористите. На откриването на мото-рок феста присъства кметът на община Разлог инженер Красимир Герчев, който пожела безаварийно пътуване на всички.

„Целта на мото-рок феста е да се срещнем и веселим с приятели, но също така да покажем на обществото, че сме мъже и жени със сериозни професии. Сред нас има адвокати, лекари, полицаи, банкери. Моторите за нас са страст и начин на живот.

Синовете на вятъра пристигнаха в Разлог за мото рок фест Предел 2014

Организирането и провеждането на мото-рок феста Предел изисква целогодишна работа.”, коментира Тодор Митов президент на мото клуб Пирински вълци.

Повече от 500 мотористи преминаха през Разлог по време на почетната обиколка на града. Веднага след нея мотористите си вдигнаха адреналина с атрактивно каране, правейки номера върху движещите се мотори.

Синовете на вятъра пристигнаха в Разлог за мото рок фест Предел 2014

Мото игри гарантираха забавлението през деня. Веднага щом бяха пресушени първите 2 кега с бира, мотористите започнаха да се надпреварват в бутане на бирен кег и изхвърляне на кега на най-далече разстояние. Последваха игрите дартс от мотор, надпиване с бира, дърпане на въже между клубове.

Рок веселието през нощта осигуриха групите TAK`N и BLACK ROSE през първата вечер SEVI и TOP STOPPERS & ex-WICKEDA през втората рок вечер на мото събора.

Мото-рок фест Предел 2014 се организира от МК Пирински вълци с подкрепата на община Разлог и спонсори. Екипи на РУП – Разлог и МБАЛ – Разлог осигуряват безопасното протичането на събитието.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Артист Студио
За нуждите на Индийски филмова продукция за района на гр.Банско Разлог и Добринище . Търсим статисти Мъже който да не са руси и да бъдат със спортно-войнишко телосложение на възраст между 20 и 35 години. Снимките ще са на 15,16,17 - 12.2014г. в гр.Банско заплащането е 30лв на снимачен ден който е 12 часов парите ще се дават на края на третия снимачен ден . Ще се провежда кастинг на 14.12.2014г пред бар "Нова Бар" гр.Банско от 16:00 часа за повече информация можете да се обадите на тел.: 0878 16 78 57.
0
0