Ученици от Разлог празнуват Хелоуин

Ученици от Разлог празнуват Хелоуин

Ученици от 10 "в" клас в СОУ "Братя Петър и Иван Каназиреви" - гр. , a href="http://bansko.net/razlog">Разлог празнуват Хелоуин.

На 30.10.2009 год. учениците от Разлог показаха пред свои съученици, учители и директора на училището Мариана Попадийна презентация за Хелоуин - вси Светии заедно със символи, декорация за празника, музика.

Това е традиция, която за поредна година се провежда в училището, под ръководството на преподавателя по английски език - Соня Крънчева. Класната стая на учениците се превърна в неверотно място, където заедно с атмосферата със свещи, вещици, тикви и подходящи костюми, и оживя от вълнение и емоции.

Всички ученици се превъплътиха в любими свои герои - Пипи Дългото чорапче, Дявола, Смъртта, вещици, клоуни. По време на представлението имаше предизвикателства, занимателни игри с награди за всички участници, а най-накрая домакините почерпиха всички с предварително подготвени ястия от тиква - тиквен пай, тиквеник, крем от тиква и много други.

"Това е един невероятен спомен както за нас, така и за всички, които са наши гости и се надяваме за в бъдеще всички да има какво да покажат. Нека в часовете по английски език да се запознаем с традициите и обичаите на англоговорящите държави, да вземе нещо и от тях да обогатим познанията си.", споделиха самите домакини.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати