Рекорд: Бивш ученик от ТВУ открадна 6 автомобила за 48 часа в Разлог

Автокрадец

Непълнолетно момче, което живее в дом за временно настаняване в Разлог, е автор на шест автомобилни кражби, извършени само в рамките на 48 маса.

17-годишният бивш възпитаник на ТВУ палел автомобилите, разхождал се известно време с тях, след което ги зарязвал. Всички кражби са извършени на 21 и 22 февруари. Автокрадецът е заловен и прибран за 24 часа в ареста на РУП-Разлог.

Автокрадец

Първият сигнал за изчезнал автомобил е получен на 22 февруари около 2.30 часа. Собственик на лек автомобил Фолксваген Голф, паркиран на ул. Дълга махала в Разлог се оплакал, че колата му липсва. Немското возило е открито малко по-късно на улица Черна река в Разлог.

Няколко часа по-късно е получена жалба от собственик на Опел Вектра, който изчезнал от улица Изворите в Разлог. Автомобилът е открит на ул. Тодор Кондев. Изчезнал от улича Иларион Макариополски Фолксваген Голф бил открит на път за местността Предел.

Автокрадецът успял да отмъкне и БМВ, паркирано в центъра на Разлог, което криминалистите открили в местността Бресто в землището на град Якоруда.

Ученикът се опитал да отмъкне Опел Вектра, паркирана на улица Изворите в Разлог и Опел Астра паркиран на улица Двадесет и шеста в село Баня, но не успял да ги подкара.

Работата по случая продължава.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати