Добринище - пълен с туристи за Великден

добринище

Не останаха свободни места в Добринище за Великден. Очаква се по време на великденските празници повече от 3000 България, Македония и Гърция да пристигнат в курортния град.

Добринище се радва на сериозен туристически интерес. Градът е открил формулата на привличането, която може да се опише като ниски цени за нощувки, културни забележителности и отлични условия за ски туризъм.

добринище

През последните десет години на територията на курорта бяха построени над 20 хотела, които да отговорят на повишеното търсене на стаи за нощувки. Почти във всяка къща в града има обособени стаи за гости, а цените са повече от прилични.

Това е причината все повече почитатели на белите спортове и планинския туризъм да предпочетат скромния град пред ски курорта Банско, който се намира само на 7 километра от Добринище.

Не бива да пропускаме да споменем и топлите минерални извори, които допринасят за славата му на СПА-курорт. Десетки гости на Добринище имат възможност да се потопят в топлата минерална вода и да усетят лековитите ѝ свойства.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати