Летни голф лагери организират в голф комплекса край Разлог

Голф лагер

Децата, чиято страст е голфът или имат интерес към тази игра, могат да се възползват от летните голф лагери, които ще започнат след края на учебната година.

Комплекс Пирин Голф и Кънтри Клуб за поредна година организира детски голф лагери, като основната цел е да сбъдне една незабравима детска ваканция, изпълнена с много игри и разходки сред природата.

Същевременно с това предлага и високо ниво на голф обучение на български и английски език, организация на свободното време и намиране на нови приятели.

Образователната програма е организирана и се провежда от квалифицирани голф инструктори от страната и чужбина, които работят в екип с професионален възпитател и екипа на голф игрището в Разлог.

Курсът на обучение е интензивен – 36 часа за период от 1 седмица, и е разработен на базата на детски голф курсове. По време на курса голф треньорите разговарят с децата на български и английски език.

От началото на курса до неговия край голф инструктор следи прогреса на всички деца в групата и изготвя доклад. Този доклад се прилага към профила на всяко дете. В края на обучението се провежда голф турнир. Всички деца получават грамота за участие в детския голф лагер.

По време на лагера децата развиват и използват основните си добродетели: честност, справедливост, смелост, толерантност. Децата се учат да бъдат съпричастни към общите проекти, да работят в екип и да изразяват свободно мнението си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати