Кметът на Банско с признание за приноса си към развитието на туризма

Г. Икономов

Кметът на община Банско Георги Икономов получи признание за приноса, който има за развитието на туризма. Той бе удостоен с приза Кмет на 2016 година с най-значим принос за туристическото развитие на тържествена церемония, организирана от Българската хотелиерска и ресторантьорска организация (БХРА).

На церемонията организацията на хотелиерите и ресторантьорите връчи годишните си награди за професионални постижения в областта на туристическия бизнес.

Приз за развитие на туризма

Церемонията за връчването на наградите бе открита лично от министъра на туризма Николина Ангелкова, която използва случая да сподели пред гостите на събитието, че тези награди са символ на висок професионализъм в туристическия център.

Туризъм

Сред гостите на церемонията по връчване на наградите на БХРА бяха също министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, заместник-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова, както и редица представители на браншовите структури. От името на кмета на Банско наградата прие заместникът му с ресор туризъм Александър Мацурев.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати