bansko.net»Новини от Банско»Споделено работно място ще привлича дигитални номади в Банско

Споделено работно място ще привлича дигитални номади в Банско

Mariane
Mariane
Новак
2k
Споделено работно място

В Банско отваря врати споделено работно пространство. Първото такова място ще заработи официално в родния курорт на 15 декември. Създателите на Coworking Bansko смятат, че споделеното работно място ще спомогне за развитието на курорта, защото ще даде на света възможността да погледне на Банско като привлекателна бизнес дестинация.

Coworking Bansko залага на специалисти на свободна практика, пътуващи предприемачи въобще т.нар. Дигитални номади, които биха могли да работят от всяка точка на Земята, където има удобства и интернет.

Офисът в Банско ще разполага с 18 напълно оборудвани работни места. Те ще бъдат снабдени с ергономични столове, дървени маси и разбира се - високоскоростен интернет.

При нужда на разположение на посетителите ще има също зала за конференции, кабинки за лични телефонни разговори, шкавофе за вещи. А онези, които имат нужда от отдих след напрегнат работен ден, ще могат да избират между различни напитки, чай, кафе и др. в кухнята или в специално оборудвания кът за отдих.

Споделеното работно място в Банско ще може да се наема, като ще има различни ценови пакети за наем на работните места. При нужда компанията ще осигурява съдействие за настаняване или други услуги.

Coworking Bansko ще бъде достъпен както за местните жители, така и гостите с по-кратък престой.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати