Кампании срещу различните зависимости в Банско и региона

31.07.2017
Кампании срещу различните зависимости в Банско и региона
Снимка: Община Банско

Екипът на Сдружение с нестопанска цел Тенис Клуб Еделвайс ще проведе кампании за различните форми на зависимости и негативните последствия от тях. Дейностите са заложени по проект Стани независим, бъди свободен по програма Направление Информирай младите.

Кампанията с благородна задача има за цел да информира младите хора на възраст между 15 и 29 години и младежи в неравностойно положение за различните форми на зависимости, както и негативните последствия от тях.

Кампаниите ще се проведат на територията на Югозападна България –обхващайки общините Банско, Сандански, Разлог и Благоевград. Подцелите на организацията са да се подобри качеството на живот и средата на младите хора, да се насърчи борбата срещу вредните навици и нездравословния начин на живот.

За да се повиши младежката информираност ще бъдат включени актьори и доброволци, които ще се явят като личности за подражание.

Сдружението ще продължи кампанията си по време на Международния Джаз фестивал от 5 до 12 август в Банско. На 19 август ще се проведе и тенис турнир в курортния град. На 16 септември в Сандански екипът ще осъществи кампания на Колопохода под надслов: Не на наркотиците.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати