bansko.net»Новини от Банско»Банско събра точките на туристическо изложение в Истанбул

Банско събра точките на туристическо изложение в Истанбул

Общинска администрация -
Общинска администрация -
Новак
218
Община Банско
Снимка: ANONYM

Община Банско взе участие в 22-то Международно туристическо изложение за туризъм и пътувания Emitt – Истанбул, Турция, което се проведе от 25 до 28 януари 2018. То е най-голямото за района на Източното Средиземноморие и е между 5-те най-престижни туристически изложения в света.

В тазгодишното издание се включиха 1065 участници от около 106 държави и беше посетено от над 50 хиляди души. Още от първия ден интересът на посетителите към щанда на Банско бе изключителното голям. Отново ски-зона Банско бе във фокуса на посетителите като едно от най-големите предимства на града.

Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес партньори, с които съвместно да бъде популяризиран града като целогодишен курорт. На срещите Банско беше презентиран като целогодишна дестинация с много атракции. Освен с приоритетния ски-туризъм на туристическите агенти и туроператори бяха представени възможностите за природен, фестивален, алтернативен и конгресен туризъм, както и MICE и СПА/Уелнес.

Щандът на Община Банско бе посетен и от генералния консул на Република България в Истанбул, г-н Ангел Ангелов, официален гост на изложението. Той разговаря с представителите на Община Банско, както и с мениджърите на хотелите, участници в щанда. Бяха обсъдени възможности за популяризиране туристическия потенциал на нашия регион посредством рекламни пана, поставени в българското посолство.

туристическо изложение за туризъм и пътувания Emitt
Снимка: ANONYM

В допълнение консулът покани фолклорни групи и състави от Банско да вземат участие при организирани от посолството важни културни мероприятия с представители на бизнеса в Турция.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати