Георги Икономов получи приза Кмет на годината 2018

Кметът на Банско Георги Икономов
Снимка: Община Банско

Кметът на Банско Георги Икономов получи приза Кмет на годината 2018 в категорията Туризъм, култура, фестивали и традиции. Това се случи по време на официалната церемония, където градоначалникът бе награден в една от общо 10-те категории. Конкурсът стартира на 5 ноември, като всеки гражданин имаше право да даде гласа си онлайн за всеки един от 265-те кметове.

Оценката на гражданите, гласували именно Банско да бъде носител в категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции е оценка за действията ни в сферата на туризма и културата. Факт е, че Банско съумява да запази и да увеличи своето присъствие като предпочитана целогодишна дестинация, както за нашите сънародници, така и за чужденците. Факт е, че имаме какво да покажем – през прекрасните условия за зимен и летен планински туризъм, през разнообразните и атрактивни фестивални формати, през качествения туристически продукт, през гостоприемството на банскалии, през китните спокойни улички и съхранения фолклор. Затова благодаря на организаторите от Кмета.бг и на гражданите, които са гласували за нас. Банско, честита награда! заяви Икономов от сцената на събитието.

Кметски Оскар
Снимка: Община Банско

Това е втората награда за Икономов от конкурса Кмет на годината. Припомняме, че през 2015 година той отново бе отличен в категорията Съхранена история и култура.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати