Първа копка на новите ключови ремонти на улици и кръстовища в Разлог

Ремонти в Разлог

На 19.03.2019 г. от 11.00 часа в гр. Разлог на кръстовището в участъка между ул. Христо Ботев и Александър Стамболийски ще се проведе официална церемония Първа копка.

Дейностите по проекта ще обхванат рехабилитация на пътна настилка и прилежащи към нея тротоари и отводнителни съоръжения, изграждане на тротоари, подмяна на пътни знаци, хоризонтална маркировка, ремонт и боядисване на парапет на ул. Христо Ботев, ул. Опълченска, ул. Черна Река и ул. Стара планина.

Предвижда се реконструкция на кръстовище и изграждане на съоръжения при кръстовище на ул. Христо Ботев и ул. Александър Стамболийски, както и реконструкция и изграждане на кръгово кръстовище пред Многопрофилна болница за активно лечение в гр. Разлог, където се пресичат улиците Черна река, Опълченска и Св.Св. Кирил и Методий.

На всички новоизградени кръстовища ще бъде поставено енергоспестяващо улично осветление.

Чрез предвидените реконструкции ще се подобри значително организацията на движението и ще се гарантира в по-голяма степен сигурността на преминаващите транспортни средства и пешеходци. Значително ще се подобрят условията за живот и придвижване на местното население.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати