Благотворителен концерт в Разлог

Благотворителен концерт в Разлог

304 ученици от ОУ „Никола Парапунов” гр. Разлог взеха участие в благотворителния концерт „10 години приятелство и доброта! ” Под ръководството на 28 учители учениците сътвориха грандиозен спектакъл в концертната зала на НЧ „15 септември 1903-1909г.” – гр. Разлог. Танци, песни, забавни скечове, много цвят и настроение създадоха изпълненията на талантливите ученици.

Час преди началото на благотворителния концерт салона на читалището в Разлог започна да се пълни. Истинска еуфория обхвана всички минути преди да бъде дадено началото на концерта. Родители, близки, жители и гости на Разлог се вълнуваха на изявите на учениците ОУ „Никола Парапунов”.

Юбилейният благотворителен концерт, които се провежда за 10-та поред година събра повече от 800 души. Традиционно средствата събрани от продадените билети ще бъдат дарени на ученици в неравностойно положение и на деца в нужда.

10 години учителите от ОУ „Никола Парапунов” учат децата на толерантност и доброта. Всеки един от учениците от 1-ви до 8-ми клас показа, че иска да живее в един по-добър свят, в които най-важното е приятелството!

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати