Незабравим първи юни за децата от Разлог

Незабравим първи юни за децата от Разлог

Община Разлог организира незабравим 1-ви юни за всички деца под надслов „Децата са цветята на земята! ”. Децата пяха, танцуваха, рисуваха, състезаваха се с велосипеди, играха шах, оцветяваха керамични съдове, учиха се на безопасно движение по пътищата.

Всичко започна на централния площад на планинския град, с поздрав от малчуганите от обединени детски заведения гр. Разлог. За усмивките на децата се погрижиха и аниматори, които наистина зарадваха децата на Разлог и техните родители с много изненади и детски игри, скечове и танци.

В провелото се състезание по майсторско управление на велосипеди първото място взе Илия Димитрушев, втори се класира Божидар Павлов, трети остана Атанас Иванов. Децата показаха и своя талант при рисунките на асфалт.

При малката група първото място спечели Джесика Паргова от 1 клас на ОУ „Никола Парапунов” гр. Разлог, а в голямата група първото място извоюваха Петя Чилева и Мария Захова от НУ „Св. Св. Кирил и Методий” гр. Разлог.

В шаха най-добре се представиха Спас Стойчев, Марти Лешев и Георги Стойчев.

Възпитаниците на клуба по таекуондо в Разлог напарваха демонстрация, където показаха атрактивно чупене на дъски и мраморни блокове.

Сдружение „Разум” и Сдружение „Международни инициативи за сътрудничество”, подкрепени от Община Разлог също зарадваха децата в следобедите часове на Международния ден на детето с конкурс за детска рисунка, изработка и оцветяване на бижута, изработка на пъзел, викторина „Да обучим и опазим децата в пътното движение”.

Наред със забавленията Община Разлог организира и безплатна томбола за всички деца, като сред най-атрактивните награди, които ще бъдат изтеглени са билети за музикалния фестивал Elevation, които ще се проведе на 24 и 25 юни в Разлог.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати