Община Разлог с нов общински сайт

Община Разлог с нов общински сайт

Официално стартира новият информационен Уеб портал на община Разлог–www.razlog.bg. Структурата на основния сайт осигурява лесна навигация от страна на потребителя. Целта на сайта е да служи като официален информационен сайт на община Разлог както на български, така и на английски език.

Дизайнът и съдържанието на сайта е съобразен със Закона за електронно управление, както и с критериите на W3C (световната организация определяща правилата за уеб-програмиране).

На заглавната страница на портала им търсеща машина, която извежда резултати от базата данни. Освен това на заглавната страница могат да бъдат прочетените актуалните новини, предстоящи събития, както и обявените търгове и конкурси.

Порталът съдържа следните основни секции новини и събития, административни услуги, общински съвет, полезна информация, фото галерия и други. Предвидена е и секция обратна връзка. Отделните подсайтове са с дизайн съобразен със съдържащата се в тях информация и са богато украсени със снимки.

След провеждане на конкурс за изработване и поддържане на нов сайт, община Разлог избра най-доброто и изгодно предложение. Името на избраната фирма изпълнител е „Вивека”-София.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати