Детски концерт в Разлог

Детски концерт в Разлог

Обединените детски заведения в гр. Разлог отпразнуваха своите юбилеи с тържествен концерт. Община Разлог още един път засвидетелства, че приоритет в работата на общината е грижата за децата. Д-р Георги Тренчев обяви, че община Разлог подарява на по един компютър на трите детски заведения.

„Надявам се, че тези компютри ще спомогнат за работата на детските заведения”, каза зам.-кметът. Специални гости на тържеството бяха зам.-кметът на община Разлог – д-р Георги Тренчев, началник отдел образование и култура в община Разлог – Нина Кисова, зам.-областния управител – Марин Прешелков.

Домът на културата в Разлог се изпълни със звънки детски гласчета по повод 35 години Целодневна детска градина № 3 и № 4, и 30 годишен юбилей на ОДЗ „Д-р Елиза Астинова”. Салонът на читалището не успя да побере всички желаещи да гледат тържеството.

С пъстри костюми и забавна хореография децата радваха своите родители и близки. Амбициозният и неуморен колектив на детските заведения в Разлог бяха подготвили истински цветен спектакъл за родителите и близките на децата.

Всички хлапета от сърце танцуваха и пяха. Детските усмивки направиха вечерта на жителите на Разлог по-радостна и щастлива. С бурни аплодисменти на публиката празникът за децата и техните родители завърши.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати