Bansko.net»Новини от региона»Новини от Разлог»Разлог ви кани на Звездите на театъра

Разлог ви кани на Звездите на театъра

05 Юни 2013, 11:42
Mariane
Mariane
Новак
2k
Разлог

Община Разлог, съвместно с Нона ПопАрт и хотелски комплекс „Банско Роял Тауърс“ ви канят на летните театрални празници „Звездите на театъра“. Културната инициатива ще се проведе в края на този месец.

Седем театъра, седем култови представления и цяло съзвездие от актьори ще се погрижат да всички любители на театралното изкуство по време на културната фиеста от 24 до 30 юни 2013 година.

Разлог

Седем поредни вечери на сцената в големия салон на народно читалище „15 септември 1903-1909 г.“ в Разлог звездите на българския театър ще гастролират.

Театралния фест ще бъде открит с постановката на Народния театър „Иван Вазов“, който ще представи пиесата „Да се провреш под дъгата“. Втората пиеса, с която театърът ще гостува на сцената в Разлог е „Царството земно“.

Култовата пиеса „Секс, наркотици и рокендрол“ ще нагорещи страстите в малкото градче. Програмата на театралните празници ще продължи с представянето на Театър 199 и пиесата им „Хората от Оз“. На сцената ще излязат и Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиян Вергов, които ще представят спектакъла „АРТ“.

В предпоследния ден от артистичната фиеста театроманите ще могат да видят представлението на Малък театър „Зад Канала“ със звучното заглавие „Ритъм енд Блус 2“. Финал на културното събитие ще бъде даден с постановката на Бина Харалампиева „Господин Балкански“.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати