Община Разлог ремонтира зала Септември

спортна зала Семптември

Общинските власти в Разлог започват ремонт на спортна зала Септември. Съоръжението се използва от волейболен клуб Пирин, който от скоро е изцяло на общинска издръжка.

Състоянието на спортната зала е плачевно, след като в последните няколко години поддръжката и беше напълно занемарена от страна на предишните собственици на клуба Балканстрой АД.

спортна зала Семптември

Ремонтните дейности, които общината ще предприеме, са предимно козметични заради ограниченият бюджет, с който разполага.

Предвижда се стените да се шпакловат и боядисат, както и да се направи цялостно почистване и освежаване на тренировъчното съоръжение.

Ограничения финансов ресурс не позволява подмяна на настилката на залата, въпреки че такава е повече от наложителна. Очаква се освежително-ремонтните дейности да приключат в рамките на пет работни дни и волейболистите на ВК Пирин да се съберат за първата си тренировка на 26 август.

Бившите собственици на клуба – Балканстроай АД, се оттеглиха в края на юни месец 2013 година. Всички преговори с фирми за потенциално спонсорство до този момент са неуспешни и тима ще трябва да разчита единствено на общински средства.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати