Спортен празник за малчуганите в Разлог

Деца Разлог

175 деца от 5 детски градини от град Разлог участваха в спортен празник, организиран по проект, финансиран от Министерството на младежта и спорта.

По проекта малчуганите от ОДЗ Д-р Елиза Астинова, ЦДГ Ален мак, ЦДГ Незабравка, ЦДГ Детелина и ЦДГ Здравец тренираха цяла година по 2 пъти седмично, а за финал си организираха спортен празник.

С децата работиха треньорите и футболисти от Футболен клуб Пирин 2002-Разлог, град Разлог - Христо Джоджов, Атанас Праматаров, Тихомир Добрев и Радослав Калочнов.

„Заниманията са по специално изготвена за децата програма и включват специално оборудване. Основната цел е любовта към спорта и спазването на режим като цяло”, коментираха от футболния клуб.

Футболен клуб Пирин 2002-Разлог, град Разлог в партньорство с детските градини и с любезното съдействие на община Разлог, печели проект по програма „Спорт за децата в детските градини" за втора поредна година.

През тази година в проекта бяха включени деца от всички детските градини на територията на Разлог. През следващата година се планира обхвата да бъде разширен и да включи всички деца от детските градини на територията на община Разлог.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати