Звездите на театъра идват в Разлог на Еньовден

MarianaMariana
Новак
2k
Камен Донев

Дългоочакваните театрални празници в Разлог Звездите на театъра започват на 24-ти юни в 19:30 часа, когато ще бъде официалното откриването на културното събитие. Театралните звезди на България ще преминат по червен килим в Разлог и арка с цветя и билки за Еньовден.

Пред пълни салон ще бъдат изиграни всички постановки от афиша. Без нито едно свободно място за първата постановка започват театралните празници в Разлог. Още в края на миналата седмицата билетите за Смях в залата свършиха.

Камен Донев

На 25 юни, втория ден от театралната седмица, Камен Донев ще представи един наистина забавен спектакъл - Възгледите на един учител за всеобщата просвета.

Програмата продължава със Скъперникът на 26 юни. Постановката донесе награда ИКАР 2014 г. на Владимир Пенев за главна мъжка роля и на Александър Кадиев за поддържаща мъжка роля. Актьорите получиха и номинации за АСКЕЕР 2014 в същите категории.

На 27 юни публиката ще се срещне с бляскава съвременна английска комедия На другата сутрин. Заразително смешно представление за вечната тема за любовта – как да я открием, запазим и изведем до щастлив край. На 28 юни отново се срещаме с Камен Донев, но този път като режисьор на постановката Работно време.

За участието си във Възвишение, което ще се играе на 29 юни в Разлог, Иван Добчев взе награда ИКАР 2014 за режисура.

Постановката донесе номинация ИКАР 2014 за дебют на Красимир Василев и номинация АСКЕЕР 2014 за изгряваща звезда на Бойко Кръстанов.

На 30 юни Театралните празници в Разлог ще бъдат закрити от Волпоне, комедия с 400-годишна история.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати