Разложанин катастрофира край Радомирци

Голяма катастрофа

38-годишен разложанин катастрофира край село Радомирци. Мъжът е управлявал товарен автомобил, когато в района на село Радомирци в него се забил лек автомобил Рено.

Френското возило било управлявано от 70-годишен жител на Радомирци. В колата се возели още три жени, които също пострадали при зверския сблъсък.

Голяма катастрофа

Леката кола е била силно деформирана вследствие на сблъсъка с ТИР-а. На мястото на инцидента е бил изпратен екип на Районна служба Пожарна безопасност и защита на населението, които са оказали съдействие при изваждането на пострадалите пътници от реното.

Четиримата души, пътували в леката кола, са били транспортирани до МБАЛ-Червен бряг, където, въпреки усилията на медиците, възрастният шофьор на реното починал. Трите му спътнички – две на 67 години и една на 69 години, са се отървали без сериозни наранявания и са освободени за домашно лечение.

Причините за ужасната катастрофа се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство. Тестът за наличие на алкохол на водача от Разлог, който се отървал без драскотина, е бил отрицателен.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати