bansko.net»Цветът на надеждата заменя училищния звънец в Банско

Цветът на надеждата заменя училищния звънец в Банско

Пламена M.
Пламена M.
Новак
132
Банско

Училище в Банско взе нетрадиционно решение. Там звукът на училищния звънец ще бъде заменен с родната песен за Детската Евровизия.

Професионална гимназия по електроника и енергетика в най-любимия курортен град се включи в инициативата на БНТ песента на Габриела Йорданова от Детска Евровизия 2015 година – Цветът на надеждата да звучи вместо звънец.

Банско

Песента бе представена пред публиката за пръв път вчера в ефира на националната телевизия. От импровизираното училищно телевизионно студио всички ученици бяха призовани да бъдат творчески настроени и да реализират потенциала си.

Звънецът отива в отдих до края на този месец в професионалната гимназия. Финалната песен на Габриела Йорданова ще радва възпитаниците и колектива на учебното заведение през всички междучасия.

Идеята е част от кампанията за подготовката за предстоящия музикален конкурс. В Евровизия обаче гласуването е за чужди държави, така че рекламната дейност в училищата у нас няма да има особен ефект.

През миналата година песента Детска планета в изпълнение на Крисия и братята Хасан и Ибрахим се класира на второ място на детската Евровизия. За тази година година България пое организацията на конкурса, след като Италия отказа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати