Приключи конкурсът Да украсим Разлог

Приключи конкурсът Да украсим Разлог

Приключи обявеният от Община Разлог конкурс за най-оригинална и атрактивна външна украса на офиси, магазини, блокове, частни жилища и други сгради.

Конкурсът се проведе в две категории - за най-добре украсен частен дом и за най-добре украсена витрина. Специално назначена комисия извърши оглед на обектите и класира на първо място къщата на семейство Билярски.

Празнично украсената къща се намира на улица „Александър Стамболийски” 84. Журито от община Разлог изтъкна, че все повече хора започват да украсяват своите домове, с което допринасят за Коледното настроение.

Призовото първо място в категорията най-добре украсена витрина спечели магазинът за козметика „Каприз” на Надежда Крънчева.

Конкурсът бе посветена на Коледните и Новогодишни празници и премина под надслов “Да украсим Разлог! ” Единственото изискване, което бе поставено е украсата да може да се разгледа и заснеме от комисията отвън.

При оценяването комисията е взела в предвид добрият общ вид на търговския обект и частните домове, както и състоянието на тротоарната площ пред тях.

Всяка оригинална идея е поощрявана. Победителите получиха грамота и пакети с коледни подаръци.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати