bansko.net»Ски сезонът в Банско стартира на 12 декемрви

Ски сезонът в Банско стартира на 12 декемрви

Пламена M.
Пламена M.
Новак
132
Банско

Стартът на ски сезона в Банско ще бъде даден на 12 декември от двукратния олимпийски шампион Маркус Васмайер. Събитието ще включва много игри, забавления и награди.

Откриването на сезона обещава много адреналин и емоции за всички любители на белите спортове. Стартът ще бъде даден в 10 сутринта, съобщават от домакините от дружество Юлен - концесионер на ски-зоната в Пирин, и община Банско. Събитието ще бъде открито от специалния гост – германската ски-легенда Маркус Васмайер. Той е олимпийски шампион от игрите в Лилехамер през 1994 година.

В откриването на ски сезона за поредна година ще бъде проведено състезанието Влез в отбора на шампионите. В него ще се противопоставят три отбора от по 15 скиора, водени от трима капитани. Единият от тях ще е Маркус Васмайер, а другите ще са местните ветерани Петър Попангелов и Марк Жирардели, които участват в откриването от години. Всеки желаещ може да се запише за участие.

След състезанието стартът на сезона ще продължи с играта Ловци на съкровища, в която за пета поредна година един щастливец ще открие под снега ключовете на чисто ново Audi A3.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати