Разложки малчугани почетоха 143 години от обесването на Васил Левски

Деца от Разлог

Децата от подготвителна група Пчеличка към ДГ Ален мак в Разлог представиха музикално-литературна програма, с което отбелязаха 143 години от гибелта на Васил Левски.

Въпреки крехката си възраст малчуганите изнесоха урок по родолюбие и изпълниха любими песни и стихотворения, посветени както на Апостола, така и на героизма на народа ни.

Децата перфектно изпълниха текстовете на всички творби, а емоционалните изпълнения вдигнаха публиката на крака и накараха всички да запеят възрожденските песни заедно с тях.

Деца

За безупречното изпълнение на децата се погрижиха техните учителки Катя Галчина, Ася Панкова, Павлина Мицина - помощник-възпитател, както и целият колектив на детското заведение.

На тържеството присъстваха инж. Венцислав Гърменов - зам.-кмет по социалните дейности, директорът на ОДЗ Радост, гр. Разлог Ани Попадийна, учители от други филиали, родители и роднини.

Г-жа Попадийна пожела на децата и техните учители да продължават да се вдъхновяват от българското и да не спират да обичат родината си.

Тя сподели още, че бъдещите първокласници доказват с представянето си, че вече имат необходимата основа в познанието за историята ни и великите хора на страната.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати