Разлог даде старт на пролетното почистване

Разлог даде старт на пролетното почистване

Вчера община Разлог стартира пролетното почистване. По време на него ще се бъдат почистени всички водни алеи и ще бъдат засадени нови дръвчета.

Централната водна алея на града вече е почистена и измита. Останалите водни атракциони ще бъдат изчистени през следващите дни, обещават от общината.

Всички изсъхнали и счупени дръвчета по улиците на територията на общината ще бъдат подменени с нови. Видът им ще бъде според улицата, на която ще се засаждат. Почистването и обновяването на растителността ще продължи през следващите няколко седмици.

Освен на собствени усилия, община Разлог разчита и на помощта на гражданите. На 26-ти март всеки желаещ ще може да се включи в масово пролетно почистване. Всеки желаещ ще събира боклуци от тротоарите, зелените площи, междублоковите пространства и уличните платна.

За извозване на събраните отпадъци от общината ще осигурят специална техника. За целта стопаните на къщи и домоуправителите ще трябва да направят организация и съобщят за намерението си да се включат на телефон 0747/80 095 до 25-ти март.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати