Ученици от Разлог с финален концерт по проект Твоят час

ОУ Никола Парапунов в Разлог

Ученици от ОУ Никола Парапунов в Разлог изнесоха финален концерт по програмата Развитие на способностите на учениците и повишавате на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности - Твоят час.

В присъствието на родители, ученици и гости директорът на гимназията г-жа Даниела Пелтегова откри изложбата Заедно можем всичко.

Беше представена и мултимедийна презентация, изготвена от г-жа Ани Панкова, която показа интересни моменти от дейността на всички петнадесет клуба по проекта.

За доброто настроение допринесоха и музикалните изпълнения на участниците във вокалната група на г-жа Лачинова, а членовете на клуб Млад историк рецитираха вълнуващи стихове, посветени на България.

Най-много аплодисменти обра изявата на театралната постановка Снежанка от Ами Тола на участниците в Театралната работилница, ръководена от г-н Иван Мишков.

Гости на събитието бяха експерти он РУО-Благоевград, служители на Община Разлог, както и членове на Общественият съвет към училището и неговите членове.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати