Пети път зимно кино със SNOW CINEMA в Банско

SNOW CINEMA

Банско за пореден път доказва, че е центърът на зимните спортове. През февруари скикурортът ще предложи на своите гости петата кинопанорамата SNOW CINEMA: филми за ски и сноуборд.

На 22, 23 и 24 февруари от 18:30 часа в киносалона на Посетителския информационен център в Банско, срещу паметника на Паисий и църквата Света Троица, ще бъдат прожектирани едни от най-добрите филми за ски и сноуборд. Акцентът ще е върху тези от последните две години.

Програмата отразява многообразието на човешкото общуване с природата чрез ските и сноуборда. В рамките на кинопанорамата ще бъдат представени 9 филма от Албания, Австрия, Германия, Италия, Франция, Швейцария и България. Четири от тях са носители на награди от миналогодишния Банскофилмфест.

Традиционната кинопанорама Snow Cinema е емблематично събитие от зимния културен календар на Банско и региона. Тя ще се проведе за пета поредна година. Неин организатор са Община Банско и Сдружението Международен фестивал на планинарския филм. А най-хубавото е, че входът е свободен.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати